Մասիմո Բոկուսի վարպետության դասը լրագրողների և բլոգերների համար

Apicius Armenia միջազգային հյուրընկալության դպրոցը, THE HORECA-ի հետ համագործակցությամբ, կազմակերպեց հատուկ վարպետության դաս տեղական լրատվամիջոցների ներկայացուցիչների համար, որը վարում էին մեր իտալացի դասախոսները։

Միջոցառման ընթացքում հյուրերը խորացան իտալական խոհանոցի ավանդույթների մեջ՝ բացահայտելով երկրի ամենահայտնի ուտեստներից մեկի՝ մակարոնեղենի մշակութային ակունքները։

Վարպետության դասը դարձավ մշակույթի, կրթության և գործնական փորձի համադրություն՝ ցույց տալով, թե ինչպես է Apicius Armenia-ն բերում իսկական միջազգային հյուրընկալության կրթություն Հայաստան։

Related Articles

Related Projects

Բար-սրճարան Cabinet

Խորհրդային շենք՝ վերափոխված որպես ռեստորան և միջոցառումների տարածք